Hírek, aktualitások

( 1 Szavazás ) 
2011. szeptember 9. napján került megrendezésre a „Városközpont funkcióbővítő megújítása Lentiben” című, NYDOP-3.1.1/A-2f-2009-0011 azonosítószámú projekt nyitó rendezvénye. A nyitó rendezvénnyel egyidejűleg a munkaterület ünnepélyesen is átadásra került a kivitelező részére.

Ünnepélyes kapavágásA nyitó rendezvényt a Kelta Álom Ír Sztepp Tánccsoport fellépése nyitotta, melyet követően Horváth László Lenti Város Polgármester köszöntötte a megjelenteket és rövden ismertette a projekt céljait. A kivitelező - Zalai Általános Építési Vállalkozó Zrt. – képviselője, Istenes István termelési igazgató a beruházási munkálatokat mutatta be röviden, ezt követően pedig Breznovicz István, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szólt pár szót a projektről. A rendezvényt a Kerka Néptánc Csoport táncbemutatója zárta.

A rendezvény végén a Városi Művelődési Központ Lenti épülete előtti füves területen Horváth László, Istvenes István és Breznovicz István közreműködésével az ünnepélyes kapavágásra is sor került. A nyitó rendezvényt sajtótájékoztató és állófogadás követte.

Képek a nyitó rendezvényről

( 1 Szavazás ) 
 
tsz alairas 32011. augusztus 19-én, Lenti Város Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében ünnepélyes keretek között aláírásra került a „Városközpont funkcióbővítő megújítása Lentiben” című, NYDOP-3.1.1/A-2f-2009-0011 azonosítószámú projekt támogatási szerződése. Az összesen közel 832 milliós összeköltségű beruházás az elkövetkezendő két évben valósul meg, melynek következtében a Városi Művelődési Központ Lenti és a Városi Könyvtár Lenti épülete teljesen felújításra kerül, illetve a környező zöldövezet is megújul. 


Az eseményen részt vett Horváth Jácint a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója is.


Képek a támogatási szerződés aláírásáról